NEWS & ARTICLES

KNIŽNÍ NOVINKA: Jak funguje jídlo - Co skutečně jíme, když jíme

Na trh přichází srozumitelný a přehledný průvodce o potravinách a výživě. Snaží se přiblížit klíčové koncepce o jídle a rozebírá různé teorie o tom, které potraviny nám prospívají a které ne. Graficky a poutavě upravená publikace Jak funguje jídlo zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, co jsou to antioxidanty, zjistěte, co s vaším tělem udělají superpotraviny, poučte se, proč je nebezpečné znovu ohřívat rýži.

Kniha pokrývá širokou škálu témat, od diet k nesnášenlivosti lepku a vyvrací řadu běžných mýtů o jídle. Vysvětluje, jaké jsou zásady dobré výživy, probírá jednotlivé skupiny potravin, srovnává organické a průmyslově zpracované potraviny. Sleduje historii výroby potravin a organického zemědělství, způsob dopravy potravin, vysvětluje i to, co znamená doporučené datum spotřeby. Kniha je poutavým průvodcem čtenáře, pomůže mu pochopit skryté biologické účinky běžných potravin pomocí vědeckého rozboru a odhalí sílu různých druhů jídla a pití.

Knihu Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme vydává Esence. Kniha je v pevné vazbě o 256 stranách. Za doporučenou cenu 399 Kč ji seženete zde nebo v naší soutěži, která poběží od 4.6. do 10.6.2018. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a jeden z pěti titulů je váš.