Konec soutěže | |
Celková cena výher | 2750 Kč |
Počet výherců | 5 |
Cibule Bistro se zrodila v srdci šéfkuchaře Filipa Sajlera z touhy nabídnout lidem jídlo stejné kvality jako v restauraci. Jídlo, které si budou moci vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Dal proto dohromady tým s mezinárodními kulinářskými zkušenostmi, nejvyšší odborností, úžasný řetězec farem i dodavatelů, a především špičkovou skandinávskou technologii.
Vývar je základ každé kuchyně
Vývar, stejně jako cibule je základní surovinou téměř každého jídla, a proto je i základním produktem značky Cibule Bistro. Vývary Cibule Bistro jsou nutričně bohaté a uvařené podle tradiční receptury, ale nejmodernější cestou.
Cibule Bistro vývary jsou vařené tak, jak má správně být. Opečou kosti, maso a zeleninu, přidají bylinky, koření, vodu a nic víc. Díky high-tech varnému zařízení umí připravit nutričně bohatý vývar z čerstvých surovin, a to tradiční metodou pomalého vaření. Po uvaření projde vývar speciálním technologickým ošetřením, které jej umožní ihned po uvaření bez přístupu vzduchu zabalit a zaručit tak maximální možnou kvalitu produktu po celou dobu trvanlivosti. Ta činí 12 měsíců od data výroby a po otevření lze vývary uchovat v lednici až 3 dny anebo zamrazit a schovat na příště.
K dostání je 12 hodin tažený Hovězí vývar, 12 hodin tažený Pho vývar a 6 hodin tažený Kuřecí vývar. Využití naleznou při přípravě rizota, omáček, šťáv, samozřejmě polévek, ale i dušených či pečených pokrmů. Perfektní jsou i samotné, dodají sílu a zahřejí. Součástí výherního balíčku je také kuchařská Cibule Bistro zástěra.
Více na www.cibulebistro.cz
Filip Sajler- Cibule Bistro