Vychutnejte si jaro v podobě chřestu

redakce
04. Červen 2019

Není nad to konzumovat během roku sezónní potraviny. Užijte si jarní počasí spojené s chřestovými pokrmy, které připravuje restaurace Grand Cru v té nejlepší kvalitě. Těší se na vás šéfkuchařské duo Svatopluk Hemmer a Saša Pavlovič, kteří od března vládnou kuchyni tohoto prestižního podniku.

Noví šéfkuchaři

Noví šéfkuchaři

Restaurace Grand Cru si zakládá na čerstvosti potravin a to se týká i nového menu, které zahrnuje i chřestové speciality typické pro jarní období. Šéfkuchaři je pro vás připravují z místních surovin. Chřest si můžete vychutnat v podobě předkrmu nebo hlavního chodu a to i k obědu. Máte-li chuť na něco jiného, vybrat si samozřejmě můžete z dalších specialit restaurace. 

V rámci večerního menu si v restauraci Grand Cru můžete vychutnat Kombinaci chřestu, pražské šunky, vejce a bylin jako překrm a jako hlavní chod Telecí hřbet s chřestem, čerstvým bramborem, houbami a omáčkou Perigold. Profesionální tým restaurace vám navíc rád doporučí kvalitní vína, která skvěle doplní nabízené pokrmy.

Přijďte si pochutnat na kvalitním jídle ze sezonních surovin! Pokud chcete stihnout chřestové speciality, než nastoupí léto a s ním sezonní pokrmy, neváhejte a zarezervujte si stůl na telefonním čísle +420 775 044 076. Kompletní menu restaurace najdete na stránkách www.grand-cru.cz.