Personál restaurace Spices se teď v létě rozhodl přenést trochu slané svěží přímořské atmosféry atlantického pobřeží Francie do Prahy a 10. srpna zve všechny gurmány na výběr delikátních čerstvých ústřic a kaviáru, které budou podávány na terase restaurace Spices mezi 12 hodinou a 17 hodinou. Výběr someliéra, šampaňské Veuve Clicquot Brut, které si můžete vychutnat buď po sklence nebo celou láhev, zdařile doplní a probublá příjemnou letní pohodu.
Royal (Irské) – 1 ks za 115,- Kč
Poise (Francouzské) – 1 ks za 135,- Kč
Gillardeau (Francouzské) – 1 ks za 145,- Kč
Dresink:
Bílý vinný ocet, šalotka a pažitka
Limetka, máta, koriandr a citrónová tráva
Mučenka, zázvor, chilli a řeřicha
Yuzu, sója, rýžový ocet a tapioka
Siberian – 1000,- Kč za 10g
Sevruga – 1900,- Kč za 10 g
Beluga – 3400,- Kč za 10g
Jako příloha jsou podávány blini, jemně nasekané vejce, pažitka a šalotka.
Sklenka Veuve Clicquot Brut za 635,- Kč
Láhev Veuve Clicquot Brut Bottle za 3170,- Kč
Přijďte nasát tu pravou přímořskou atmosféru do restaurace Spices, která sídlí v Praze na Malé Straně v hotelu Mandarin Oriental!